Art By Marlene Korsgaard

IMG_5352-redi

Jeg er den danske kunstner bag Galleri Marlene og mit navn er Marlene Korsgaard. Mit atelier ligger i Jerslev Nordjylland i Danmark og du er altid velkomme til at besøge mig i mit atelier efter aftale, hvor du har mulighed for at opleve min kunst “live” før du køber. Jeg vil også tilbyde at vejlede dig med tips og råd omkring størrelse og farver til din indretning.

Hvorfor maler jeg?
Min inderste vision er at male for at skabe glæde, energi og kærlighed til mine med mennesker. Mine kunder fortæller mig igennem årerne at min kunst gør dem glade og de stadig er tilfredse med deres valg af mine kunstværker, hvilket er er stor glæde for mig. Jeg maler mine malerier på lærreder i mange størrelser og tilbyder også bestillings malerier efter ønske af størrelse og farver. Derudover maler jeg også papir malerier i begrænsede størrelser.

Hvem er jeg?

Min personlighed besidder en stærk vilje, udholdenhed og en vis portion af stædighed, som jeg har lært at bruge konstruktion igennem livet. Disse kvaliteter er en stor hjælp for mig, når jeg eksperimenterer og kreaerer mine kunstværker.

Når jeg maler komplementerer min sjæl min personlighed med terapeutiske pensels strøj, linjer og streger og figuer dukker op i en gennemtænkt farve kombination. Det er farve kombinationer og de mange detaljer der skaber sammenhæng i mine malerier.

Jeg har altid været en kreativ sjæl og bevidst om hvor vigtigt det er for mig at være kreativ for at bevare en balance i min personlighed og min sjæl. Det er med taknemlighed jeg kreaerer min kunst som er helt min egen og det betyder meget for mig. Jeg oplever stor ydmyghed og taknemlighed når et af mine malerier flyver fra reden for at få et nyt hjem.

Det glæder mig inderligt, når min kunst er valgt og jeg glæder mig over de mange positive tilbagemeldinger og billeder jeg modtager.

 

Mød mig på de sociale medier

Facebook  Galleri Marlene
Instagram @gallerimarlene
Pinterest   @gallerimarlene

 

Tak fordi du tager tid til at besøge min hjemmeside og viser interesse for min kunst det værdsætter jeg meget.

 

 

 

 

IMG_2511
IMG_2512
IMG_2514