Billede 30-05-2019 14.16.32
Billede 03-06-2019 15.52.14 (1)
IMG_1452
IMG_2904
Mit Kreative Univers med ideer til din mad plan og bolig indretning.  

 

Formålet med mit Kreative Verden er at sprede glæde og solskin på din vej igennem min kunst og min facebook gruppe “Min Kreative Verden” og give dig ideer, tips og inspiration til din madlavning og gøre din hverdag sjovere og fuld af smag, farve og glæde. 

Min Kreative Verden er skabt til at glæde dig og mit ønske er, at skabe glæde positiv energi og igennem Min Kreative Verden inspirerer dig. Jeg synes, at det er en gave, at vi ikke er ens og jeg tror på, at der er en dybere mening med dette. 

At dele med hinanden og være en del at et fællesskab, at kunne glæde andre og skabe spænding og forventning, det er noget af det smukkeste ved det at være menneske.

 

Det ved du sikkert ikke om mig?
Kender du det? - at føle sig ide forladt - Hvad skal vi finde på til aftensmaden?” - savner du lidt ideer, inspiration og tips til at gøre madlavningen nemmere?

Som du sikker allerede ved eksperimenterer jeg meget i mit atelier og det gør jeg faktisk osse i mit køkken.
Jeg har igennem årene udviklet mine egne nemme og sunde opskrifter, som har udviklet sig til at være helt naturlig del af vores sunde livsstil.

 

Madspild?
“Ingen madspild” er ikke nyt for mig, men ligger tværtimod i min opdragelse. Jeg smider simpelthen ikke mad ud og handler også efter at få maden spist. - Nå ja ... jo jo det er da sket, at jeg har smidt mad ud, som gik over datoen. Men det er ikke med min gode vilje og jeg elsker, at bruge rester og synes det gør hverdagen nemmere og pludselig opstår en ny ret.

Jeg har 3 simple basis tips som går igennem min madlavning, som du MÅ have i dit køkken.

Tilmeld dig min liste og modtag mine opskrifter på Facebook gruppen “Min Kreative Verden”

 

Være med i Mit Kreative Univers

  • Jeg vil dele billeder af mine nye kunstværker med dig i din indbakke og tilbyde dig første hånds køb.
  • Eksklusive specielle tilbud som kun gives til din indbakke.
  • Tilbyde dig gode råd med indretning af mine malerier og selvfølgelig størrelse og farve valg.
  • Mine kreative mad tips i hverdagen - https://www.facebook.com/groups/minkreativeverden/
  • At male et maleri specielt til dig på bestilling efter dine ønsker om farver og størrelse til dit hjem

 

"I paint in happy colors to make life beautiful"

Tilmeld dig her - helt frit og du kan til enhver tid altid afmelde dig listen.

Tilmeld dig min Kreative Verden

* indicates required