IMG_5136
B424C1EC-1DBA-486C-8AF5-E7ACCB53EED1
IMG_1439
IMG_1452

Tilmeld dig min Kreative Liste og modtage min mails.

 

Formålet med mit Kreative Verden er at sprede glæde og solskin på din vej igennem min kunst og via mine mails til dig. Fylde dit hjem med det inderste fra min sjæl og påvirke dig med positiv energi og sende dig kærlighed igennem min kunst.

Du tænker måske ikke over det, men farver og et hvert pensel strøg påvirker dig på mange måder. Nogle mennesker kan lide masser af farver, andre er mere til dusede farver og nogle er til sort og hvid. Nogle kan lide det figurative og andre er mere til det abstrakte.

Jeg synes, at det er en gave, at vi ikke er ens og der er selvfølgelig en dybere mening med dette. Det er noget af det smukkeste ved det at være menneske.

At glæde sig og mærke spænding og forventning kan være på mange niveauer og det kunne måske være at modtage næste mail fra Galleri Marlene med eksklusiv gode tilbud til dig i den indbakke.

 

Være med i Mit Kreative Kunst Verden

  • Jeg vil dele mine nye kunstværker med dig og tilbyde dig at købe dem på første hånd til reduceret pris.
  • Eksklusive specielle tilbud som kun gives til din indbakke.
  • Tilbyde dig gode råd med indretning af mine malerier og selvfølgelig størrelse og farve valg.
  • At male et maleri specielt til dig på bestilling efter dine ønsker om farver og størrelse til dit hjem.

 

"I paint in happy colors to make life beautiful"

 

Tilmeld dig her - du kan til enhver tid altid afmelde dig listen

Tilmeld dig min Kreative Verden

* indicates required